Eettisen rekrytoinnin palkinto GA Telesis Engine Servicesille

GA Telesis Engine Services on saanut tänään Eettisen rekrytoinnin -palkinnon tunnustuksena esimerkillisistä rekrytointikäytännöistään.

Palkinto myönnettiin Ammattiliitto Pron järjestämässä rekrytointi- ja uravalmennustapahtuma UusioUrassa. Palkinnon jakoi selvityshenkilö Jari Lindström.

-GA Telesis Engine Servicesillä on huikea rekrytointikäytäntö sekä ikädiversiteetin että monikulttuurisuuden suhteen. Yritys palkkaa ennakkoluulottomasti myös yli 50-vuotiaita työntekijöitä ja pyrkii löytämään jokaiselle osaajalle juuri hänen osaamistaan vastaavia tehtäviä. Yritys myös huolehtii työntekijöiden työn- ja vapaa-ajan yhteensovittamisesta, johtaja Minea Pyykönen Ammattiliitto Prosta toteaa.

Eettisen rekrytoinnin kilpailuun tuli kymmeniä ehdotuksia palkinnon saajaksi.

-On upeaa olla ensimmäinen yritys, jolle palkinto myönnetään useiden erinomaisten kandidaattien joukosta. Palkinnon merkityksellisyyttä korostaa, että se on myönnetty työntekijämme suosituksesta. Olemme tästä hyvin ylpeitä, GA Telesis Engine Servicesin henkilöstöjohtaja Pia Pallasto sanoo.

GA Telesis Engine Services Oy korjaa ja huoltaa lentokonemoottoreita ja niiden osia noin 280 osaajan voimin Helsinki-Vantaan lentokentällä. Yhtiöllä on työntekijöitä 35 eri maasta, ja se on osa yhdysvaltalaista GA Telesis -konsernia.

Rekrytointi- ja uravalmennustapahtuma UusioUra järjestetään tänään viidettä kertaa.  Sen tavoitteena on yli 45-vuotiaden työllistymisen parantaminen sekä ikäsyrjinnän vähentäminen työelämässä. Tapahtuman järjesti tänä vuonna ensimmäistä kertaa Ammattiliitto Pro. Tapahtumassa on paikalla yli 70 näytteilleasettajaa ja noin 3500 kävijää.

Lisätietoa:
Ammattiliitto Pron johtaja Minea Pyykönen p. 0400 823 008
GA Telesis Engine Services Oy:n HR Director Pia Pallasto p. 040 186 4198

Ajankohtaista

6.9.2024

Nollatuntisopimukset ja keikkatyöt yllättivät monen nuoren kesätyöntekijän 

Lue
5.9.2024

Paikallinen sopiminen muuttuu

Lue
5.9.2024

Ammattiliitto Pro: Hallituksen harkintakyky petti paikallisen sopimisen kanssa

Lue
5.9.2024

Yksityisiltä työvoimapalveluilta on vaadittava tuloksia

Lue
4.9.2024

Tehy: Hallituksen lopetettava hyvinvointialueiden syyttäminen ja rikkominen – ”päättäjiltä on todellisuudentaju kadonnut”

Lue
4.9.2024

Hätäkeskusammattilaiset: Työntekijöiden terveyttä vaarantaviin kuormitustekijöihin on puututtava

Lue
4.9.2024

Eettisen rekrytoinnin palkinto GA Telesis Engine Servicesille

Lue
4.9.2024

Vastaisku palkkojen polkemiselle tulee Ranskassa yritysjohtajilta

Lue